Nutriční hodnoty (Pečená skořicová jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 863 kJ / 2 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,60 g |
| Tuky | 106,24 g |
| – nasycené | 11,37 g |
| – nenasycené | 89,97 g |
| –– mononenasycené | 76,41 g |
| –– polynenasycené | 13,56 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 45,67 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 286,86 g |
| – cukry | 177,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 8 lžic 8 lžic ovesných vloček | Vločky ovesné | 120 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 4 lžíce 4 lžíce nasekaných lískových ořechů | Lískový ořech | 60 g |
| 100 g 100 g lískooříškového másla Nutspread | Máslo z lískových ořechů | 100 g |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |