Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vinná klobása s jablky a cibulí, zapečená s hořčicovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 534 kJ /
606 kcal
Bílkoviny11,13 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,13 g
Tuky36,51 g
– nasycené18,75 g
– nenasycené15,67 g
–– mononenasycené12,37 g
–– polynenasycené3,30 g
––– omega 30,78 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 656 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy52,70 g
– cukry41,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vinná klobása cca 1 kg Klobása vinná
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
1 PL 1 PL Dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
pár lístků lístků šalvěje Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.