Nutriční hodnoty (Vinná klobása s jablky a cibulí, zapečená s hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 534 kJ / 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,13 g |
Tuky | 36,51 g |
– nasycené | 18,75 g |
– nenasycené | 15,67 g |
–– mononenasycené | 12,37 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 656 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 52,70 g |
– cukry | 41,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vinná klobása cca 1 kg | Klobása vinná | |
2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
250 g 250 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 PL 1 PL hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
1 PL 1 PL Dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
pár lístků lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá |