Nutriční hodnoty (Jablková zavařenina s kávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 470 kJ / 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 0,78 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,85 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 22,50 g |
| – cukry | 21,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 1,5 kg jablek nakrájených na malé kousky | Jablko čerstvé | 225 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| 3 3 lyžice instantní kávy | Káva instantní sušená | |
| 1/2 1/2 lyžičky skořice | Skořice ceylonská | |
| 5 5 rozdrcených hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 balíček 1 balíček ( 250 g ) želírovacího cukru 4:1 | Cukr želírovací | |
| citrónová šťava ( ak treba ) | Šťáva z citrónu |