Nutriční hodnoty (Bramborovo-brynzové plněné knedlíky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 261 kJ / 2 453 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,00 g |
| Tuky | 126,13 g |
| – nasycené | 62,90 g |
| – nenasycené | 57,58 g |
| –– mononenasycené | 48,22 g |
| –– polynenasycené | 9,37 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 393 mg |
| Sodík | 2,84 g |
| Sůl | 7,13 g |
| Sacharidy | 250,18 g |
| – cukry | 11,08 g |
| ––– laktóza | 2,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g uvařených studených brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| lžička lžička změklého másla | Máslo kravské | |
| sušený libeček | Libeček sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g anglické slaniny na jemno nakrájené | Anglická slanina | 100 g |