Nutriční hodnoty (Krůtí na kari s žampionovou rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 710 kJ / 409 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 4,00 g |
| – nasycené | 1,12 g |
| – nenasycené | 2,28 g |
| –– mononenasycené | 1,52 g |
| –– polynenasycené | 0,76 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 220 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krůtího masa (plát) | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| kvalitní kari koření | Kari | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| sůl – dle potřeby | Sůl mořská | |
| tuk | Margarín | |
| vývar na podlití | Vývar hovězí | |
| rýže | Rýže bílá | |
| žampiony - použit recept Merylas, viz odkaz v poznámce | Žampion čerstvý |