Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Caesar salát ( s krevetami ))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 947 kJ /
1 182 kcal
Bílkoviny12,00 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,64 g
Tuky114,13 g
– nasycené10,28 g
– nenasycené96,20 g
–– mononenasycené68,32 g
–– polynenasycené27,88 g
––– omega 38,31 g
Vláknina10,04 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 184 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy25,65 g
– cukry3,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
římský salát Salát římský čerstvý
starší bílé pečivo na krutony Krutony
parmazán Parmezán
(já jsem servírovala salát s orestovanými krevetami na másle ) Salát hlávkový čerstvý
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 KL 1 KL dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
1/2 KL 1/2 KL cukru Cukr bílý 2.5 g
100 ml 100 ml rostlinného oleje Olej řepkový 100 ml
1 KL 1 KL bílého vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
4 ks 4 ks ančoviček Ančovičky v oleji
1 1 menší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.