Nutriční hodnoty (Caesar salát ( s krevetami ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 947 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
Tuky | 114,13 g |
– nasycené | 10,28 g |
– nenasycené | 96,20 g |
–– mononenasycené | 68,32 g |
–– polynenasycené | 27,88 g |
––– omega 3 | 8,31 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 184 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 25,65 g |
– cukry | 3,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
římský salát | Salát římský čerstvý | |
starší bílé pečivo na krutony | Krutony | |
parmazán | Parmezán | |
(já jsem servírovala salát s orestovanými krevetami na másle ) | Salát hlávkový čerstvý | |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 KL 1 KL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
1/2 KL 1/2 KL cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
100 ml 100 ml rostlinného oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 KL 1 KL bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
4 ks 4 ks ančoviček | Ančovičky v oleji | |
1 1 menší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |