Nutriční hodnoty (Sýrové profiteroles Guzhero)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 316 kJ / 1 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,10 g |
| Tuky | 89,03 g |
| – nasycené | 42,46 g |
| – nenasycené | 32,08 g |
| –– mononenasycené | 25,80 g |
| –– polynenasycené | 6,28 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 7,70 g |
| Cholesterol | 929 mg |
| Sodík | 4,82 g |
| Sůl | 11,93 g |
| Sacharidy | 202,64 g |
| – cukry | 29,74 g |
| ––– laktóza | 17,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
| 50 g 50 g strouhaného parmazánu | Parmezán | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |