Nutriční hodnoty (Salát z čočky belugy s dýní, fenyklem a křepečími vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 468 kJ / 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
Tuky | 12,10 g |
– nasycené | 1,78 g |
– nenasycené | 10,26 g |
–– mononenasycené | 8,26 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 15,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 35,92 g |
– cukry | 5,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
60 g 60 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 60 g |
50 g 50 g fenyklu | Fenykl hlíza | 50 g |
100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
7 7 křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
¼ avokáda | Avokádo čerstvé |