Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z čočky belugy s dýní, fenyklem a křepečími vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 468 kJ /
351 kcal
Bílkoviny16,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,90 g
Tuky12,10 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené10,26 g
–– mononenasycené8,26 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,01 g
Vláknina15,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy35,92 g
– cukry5,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g čočky beluga Čočka černá neloupaná 60 g
50 g 50 g fenyklu Fenykl hlíza 50 g
100 g 100 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
pár snítek snítek tymiánu Tymián sušený
7 7 křepelčích vajíček Vejce křepelčí
¼ avokáda Avokádo čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.