Nutriční hodnoty (Salát z čočky belugy s dýní, fenyklem a křepečími vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 468 kJ / 351 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
| Tuky | 12,10 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 10,26 g |
| –– mononenasycené | 8,26 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 15,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 35,92 g |
| – cukry | 5,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 60 g 60 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 60 g |
| 50 g 50 g fenyklu | Fenykl hlíza | 50 g |
| 100 g 100 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| pár snítek snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 7 7 křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
| ¼ avokáda | Avokádo čerstvé |