Nutriční hodnoty (Jahodové cupcakes s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 823 kJ / 2 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,74 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,69 g |
Tuky | 147,08 g |
– nasycené | 83,19 g |
– nenasycené | 52,02 g |
–– mononenasycené | 43,87 g |
–– polynenasycené | 8,14 g |
––– omega 3 | 0,99 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 941 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 300,74 g |
– cukry | 148,64 g |
––– laktóza | 8,97 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
210 g 210 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 210 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 ml 150 ml rostlinného mléka | Nápoj sójový | 150 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru | Cukr třtinový | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla | Máslo kravské | 125 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma | Aroma vanilkové | 5 ml |
200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
třtinový cukr (dle chuti) | Cukr třtinový | |
2 lžíce 2 lžíce bílého řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 30 ml |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |