Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové cupcakes s ricottou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 823 kJ /
2 826 kcal
Bílkoviny68,43 g
– z toho živočišné bílkoviny38,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,69 g
Tuky147,08 g
– nasycené83,19 g
– nenasycené52,02 g
–– mononenasycené43,87 g
–– polynenasycené8,14 g
––– omega 30,99 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 941 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy300,74 g
– cukry148,64 g
––– laktóza8,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
210 g 210 g celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 210 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 ml 150 ml rostlinného mléka Nápoj sójový 150 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného másla Máslo kravské 125 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
200 g 200 g ricotty Ricotta 200 g
třtinový cukr (dle chuti) Cukr třtinový
2 lžíce 2 lžíce bílého řeckého jogurtu Jogurt řecký 5% 30 ml
200 g 200 g jahod Jahody čerstvé 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.