Nutriční hodnoty (Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 126 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 špaldovo-oříškové tofu (nebo mandlovo-oříškové) | Tofu natural | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| rýžové nudle | Nudle rýžové | |
| sojová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari |