Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldovo-oříškové tofu s jarní cibulkou, červenou paprikou a rýžovými nudlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie126 kJ /
30 kcal
Bílkoviny0,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky0,30 g
– nasycené0,05 g
– nenasycené0,23 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,11 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,25 g
– cukry4,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 špaldovo-oříškové tofu (nebo mandlovo-oříškové) Tofu natural
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
rýžové nudle Nudle rýžové
sojová omáčka Tamari Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.