Nutriční hodnoty (Polévka s pórkem, brokolicí, kadeřavou kapustou a rýžovými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 424 kJ / 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,13 g |
| – nenasycené | 0,48 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,43 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 4,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
| listy listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžových vloček | Vločky rýžové | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| Ghee nebo klasické máslo | Ghí | |
| Solčanka | Kořenící směs sypká |