Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zeleninová polévka s cizrnou

Zeleninová polévka je hezky barevná a výživná i díky cizrně. Její uvaření není složité a zvládnou ji i začátečníci. V zeleninové polévce s cizrnou můžete různě obměňovat druhy použité zeleniny podle aktuální nabídky trhu nebo zahrady.

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

12. 1. 2009 15:42

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 605 kJ / 1 579 kcal
Bílkoviny89,86 g
Tuky25,27 g
Vláknina158,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 408 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy169,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

29. 3. 2024 10:59

Mafia: děkuji,:-K moc mě to potěšilo a doufám, že bude chutnat;-):-)

Mafia Mafia

29. 3. 2024 10:43

Vynikající a skvělá inspirace pro obměnu zeleninové polévky. Dnes ji vařím :-)<3

hazel hazel

28. 6. 2020 17:14

Dnes jsem varila tuto polevku. Je vyborna a neni potreba jiz varit neco jineho . Cizrna nahradi maso. Urcite budu varit znovu.

maris maris

28. 6. 2020 15:13

Marie Svarcova: děkuji Maruško:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 6. 2020 12:47

:yes::yes: takové polévky u nás velmi oblíbené <3:-K

maris maris

28. 4. 2016 13:31

Miquel: moc děkuji za vyzkoušení a za jako vždy - krásnou fotku. Od Tebe mě to obzvlášť těší;-):-)

Miquel Miquel

28. 4. 2016 13:25

Použil jsem sušenou (namočenou a pak uvařenou) cizrnu, jinak jsem polévku dělal téměř stejně jako je uvedeno v receptu :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 2. 2010 11:57

myslím,že tahle polévečka nebude mít chybu,vyzkouším a dávám :yes:;-):-K

michsamant michsamant

3. 2. 2010 11:44

vyborny recept!:yes:

lubica

28. 5. 2009 17:42

:-):-):-):-p:-p:-p:-D:-D:-D:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2009 16:18

Gábi, díky za odkaz. Koukám, že teda dlouho namáčet a je taky zajímavé to, že aby nenadýmala, mají se přidat nějaké bylinky. Já na staré roky je snad začnu sbírat:-)) Tady se s nimi hodně setkávám, každý používí bazalku, tymián, věci, které jsem já nikdy nepoužívala a už jsou delší dobu i v mém jídelníčku. No, člověk se učí celý život, ne?;-)

Gabina

5. 3. 2009 15:07

Jani cizrna je luštěnina, možná trochu podobná hrchu viz třeba zde http://www.varimezdrave.cz/jak-uvarit-a-pripravit-... :-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2009 14:16

Já hlavně nemám vůbec tušení, co to je "cizrna":-O Asi zas budu za vola v Albertu, ale zeptám se. Je to hlavně proto, že jsem ji nikdy nepoužila:-8

maris maris

4. 3. 2009 21:22

Marto, mám radost, že chutnalo a fotka je krásná, máš nádhernou misku:yes::-)

Marta Marta

4. 3. 2009 20:59

už jsem přihlášená :-D...ještě si dovolím připojit fotku, i když vedle té první zrovna moc nevypadá :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: cizrnová polévka se zeleninou skvělá cizrnová polévka cizrna recepty cizrnova polevka zeleninova polevka cícer slovensky cizrnová polévka z konzervy cizrna vaření marocká cizrnová polévka cizrna cizrna v konzervě jak dlouho namáčet cizrnu cizrnová polévka recept vareni zeleninova polevka polévka z bílé ředkve zeleninová polévka recept skvělá cizrnová polévka z plechovky bramborová polévka s cizrnou cizrna slovensky polévky zeleninové

Suroviny: mrkev, celer, petržel, cibulka jarní, ředkev bílá, česnek, brambory, cizrna, vývar zeleninový, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Zeleninová polévka s cizrnou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W6Jv