Nutriční hodnoty (Salát z jablek a řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 710 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
Tuky | 35,40 g |
– nasycené | 8,19 g |
– nenasycené | 24,41 g |
–– mononenasycené | 7,91 g |
–– polynenasycené | 16,50 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 80,70 g |
Cholesterol | 57 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 3,89 g |
Sacharidy | 74,17 g |
– cukry | 50,96 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 ks 2 ks jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
3 3 ks řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1620 g |
2 PL 2 PL majonézy | Majonéza | 30 g |
2 PL 2 PL zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
citron | Citrón čerstvý |