Nutriční hodnoty (Salát z jablek a řapíkatého celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 710 kJ / 887 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,10 g |
| Tuky | 35,40 g |
| – nasycené | 8,19 g |
| – nenasycené | 24,41 g |
| –– mononenasycené | 7,91 g |
| –– polynenasycené | 16,50 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 80,70 g |
| Cholesterol | 57 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 3,89 g |
| Sacharidy | 74,17 g |
| – cukry | 50,96 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| citron (dle chuti) | Citrón čerstvý |