Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z jablek a řapíkatého celeru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 710 kJ /
887 kcal
Bílkoviny27,50 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,10 g
Tuky35,40 g
– nasycené8,19 g
– nenasycené24,41 g
–– mononenasycené7,91 g
–– polynenasycené16,50 g
––– omega 30,43 g
Vláknina80,70 g
Cholesterol 57 mg
Sodík 1,76 g
Sůl3,89 g
Sacharidy74,17 g
– cukry50,96 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
pepř mletý Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
citron (dle chuti) Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.