Domácí nepečený medovník

Teryshek Kuchařka: Teryshek

Moučníky , Nepečené a mražené, Perníky 16 názorů

Suroviny

2-3 balení sušenek Lotus
2 šlehačky - 33%
1 mascarpone
Recept si zatím oblíbilo 50 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Šlehačky a mascarpone ušleháme do hladka. Nesladíme.

  2. Na dno formy vyskládáme Lotusky a pomažeme krémem, dáme další vrstvu Lotusek a opět pomažeme krémem. Takto dále vrstvíme, dokud nedojde krém. Jako poslední vrstvu dáme krém. Nakonec dáme do ledničky a necháme uležet do druhého dne.

  3. Medovník posypeme opraženými mandličkami nebo rozdrcenými Lotuskami.

Poznámka

Já jsem místo mascarpone použila pomazánkové máslo. Měla jsem 2 šlehačky a 2 pomazánková másla. Recept mám od kamarádky.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 126 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí nepečený medovník

  • MamlajdaD MamlajdaD

    evapa: 1 pomazánkové máslo = cca 200 g, tudíž pokud autorka receptu použila 2 pomaz. másla, tj. asi 400 g, koupila bych si určitě to větší balení. ;-):-8 Zdravím! :-K:-K

    Odpovědět

  • Teryshek Teryshek(autorka receptu)

    evapa: ale když si koupíte to větší balení, tak si myslím že se nic nestane :-)

    Odpovědět

  • Teryshek Teryshek(autorka receptu)

    evapa: já jsem mascarpone nedávala,takže Vám moc neporadím. Místo mascarpone jsem dala pomazánkové máslo. Dala jsem 2 šlehačky a 2 pomazánková másla :-)

    Odpovědět

  • evapa evapa

    Mascarpone se prodává v balení 250 g nebo 500 g, které je použito v receptu? Děkuji za odpověď.

    Odpovědět

  • tom.palda tom.palda

    Tak tohle je naprosto luxusní záležitost.. Mimořádně dobré a jednoduché(vyrobil jsem to o přestávce a půl třetiny )..:yes::yes::yes::yes:
    Jsme sami dva a tak jsem to udělal z jedné šlehačky a jednoho mascarpone a dal jeden van. cukr(mám rád sladké) a spotřeboval jsem 1 a 1/2 balíčku lotusek..Vyšlo to na čtyři porce, ale shodli jsme se, že by se to klidně dalo nakrájet na šest kousků, je to docela syté..:-)

    Odpovědět

  • Danny668 Danny668

    Je to neskutečně dobré !!!!!<3:-):yes: Dělala jsem opravdu z Mascarpone, dvě šlehačky, troje sušenky. Neuvěřitelné. Po dvou dnech v lednici je super. Lepší, než origo medovník :) A mnohem rychlejší. Děkuji za recept :yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    saryk: Jednoducho, sušienky sa dajú zlomiť podľa potreby.a vyplniť prázdne miesta. ;-)

    Odpovědět

  • saryk saryk

    No, premyslim, jak vyskladat susenky do kulate formy :-) ja to udelam do hranate, ale fakt by me zajimalo, jak se to udelalo do te kulate.

    Odpovědět

  • ladouch ladouch(neregistrovaný)

    Dnes jsem ho dělala a jen se po něm zaprášilo, je to dobrota, rodina chválila a chválila, díky za recept.:-K

    Odpovědět

  • Miquel Miquel

    Výborný :yes: i když v receptu neni med ;-) tak chutná jako medovník.
    Určitě časem zopakuji.

    Odpovědět

  • Teryshek Teryshek(autorka receptu)

    bystrouska: Děkuji mamčo :-K :-)

    Odpovědět

  • bystrouska bystrouska

    Terka by tam ještě měla dopsat, že se medovník má nechat alespoň 12 hodin uležet:-O.

    Odpovědět

  • bystrouska bystrouska

    Ano, yanull má pravdu:-). Medovo- karamelovou chuť obstarají sušenky:-8. Tento medovník jsem jedla, Teryshek je totiž moje dcera <3.

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Hedwika: V místo medu je tam karamel, tedy aspoň si to myslím, že sušenky jsou s touto příchutí ;-):-)

    Odpovědět

  • Hedwika Hedwika

    Med v medovníku není? ;-)

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: medovník z lotusek domácí medovnik medovnik z lotus sušenek medovník ze sušenek lotus lotusky recept recept na domácí medovník medovník ze sušenek řezy z lotusek falešný medovník moučník z lotusek lotusky domácí medovnik recept domácí medovník videorecept recepty z lotusek falešný medovník z lotusek nepecene rezy z lotusek marlenka z lotusek medovník s mascarpone domací medovina recept falešný medovnik z z lotusek

Zapomněl/a jsem heslo