Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové plátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 705 kJ /
646 kcal
Bílkoviny21,73 g
– z toho živočišné bílkoviny12,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,23 g
Tuky30,29 g
– nasycené16,21 g
– nenasycené12,93 g
–– mononenasycené5,94 g
–– polynenasycené6,99 g
––– omega 30,16 g
Vláknina16,93 g
Cholesterol 115 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,48 g
Sacharidy66,80 g
– cukry33,70 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků vepřového masa Vepřová kýta
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
2 2 paprikové lusky (červené) Paprika bílá čerstvá
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
100 g 100 g gothajského salámu nebo jiný měkký Měkký salám 100 g
hovězí vývar Vývar hovězí
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
asi 5 lžic 5 lžic zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g
1 lžíce 1 lžíce ostřejšího kečupu - nemusí být Kečup sladký 15 ml
trochu trochu mleté papriky Paprika červená sušená
drcený kmín Kmín mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.