Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 705 kJ / 646 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,23 g |
| Tuky | 30,29 g |
| – nasycené | 16,21 g |
| – nenasycené | 12,93 g |
| –– mononenasycené | 5,94 g |
| –– polynenasycené | 6,99 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 16,93 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 1,09 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 66,80 g |
| – cukry | 33,70 g |
| ––– laktóza | 4,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| 2 2 paprikové lusky (červené) | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 100 g 100 g gothajského salámu nebo jiný měkký | Měkký salám | 100 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| asi 5 lžic 5 lžic zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| 1 lžíce 1 lžíce ostřejšího kečupu - nemusí být | Kečup sladký | 15 ml |
| trochu trochu mleté papriky | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |