Nutriční hodnoty (Hrstková polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 176 kJ / 42 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,93 g |
Tuky | 0,11 g |
– nasycené | 0,21 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,53 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 3,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,58 g |
– cukry | 2,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
fazole | Fazole bílé | |
hrách | Hrách žlutý loupaný sušený | |
čočka | Čočka hnědá neloupaná | |
1-2 1-2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1/2 1/2 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená |