Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrstková polévka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie176 kJ /
42 kcal
Bílkoviny0,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,93 g
Tuky0,11 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené0,63 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,00 g
Vláknina3,41 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,58 g
– cukry2,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
fazole Fazole bílé
hrách Hrách žlutý loupaný sušený
čočka Čočka hnědá neloupaná
1-2 1-2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1/2 1/2 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
0,5 l 0,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.