Nutriční hodnoty (Snídaňové jahodovo-jablečné smoothie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 599 kJ / 143 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 1,84 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,30 g |
| –– mononenasycené | 0,52 g |
| –– polynenasycené | 0,78 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 5,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 25,40 g |
| – cukry | 11,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 g 20 g ovesných vloček – jemných nebo nadrcených | Vločky ovesné | 20 g |
| 80 g 80 g jahod (v zimě jsou lepší mražené, protože ty čerstvé nemusí chutnat po jahodách) | Jahody čerstvé | 80 g |
| 70 g 70 g oloupaného jablka | Jablko čerstvé | 70 g |
| 1 1 polévková lžíce jogurtu (cca 50 g) | Jogurt kravský bílý 3,5% |