Nutriční hodnoty (Kuře se slaninkou na koření“Nahrin“ v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 713 kJ / 1 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,80 g |
| Tuky | 166,39 g |
| – nasycené | 94,14 g |
| – nenasycené | 70,14 g |
| –– mononenasycené | 62,06 g |
| –– polynenasycené | 8,08 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
| – cukry | 9,48 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celé kuře (naporcované) | Kuře | |
| cca 100 g 100 g slanina Královská | Špek | 100 g |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
| asi 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| lžíci lžíci oleje | Olej řepkový | |
| 1 PL 1 PL hořčice Amora lahůdková | Hořčice dijonská | |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 1,5 1,5 dc bílého vína | Víno bílé suché | |
| koření Nahrin na drůbež asi 2 PL PL | Grilovací koření | |
| 1 1 čajovou lžičku zarovnanou koření Sambal | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |