Nutriční hodnoty (Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 960 kJ / 1 425 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 75,26 g |
Tuky | 58,10 g |
– nasycené | 29,60 g |
– nenasycené | 24,72 g |
–– mononenasycené | 13,23 g |
–– polynenasycené | 11,49 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 108,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 96,10 g |
– cukry | 21,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
červená kari pasta podle chuti | Curry pasta | |
200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
1 1 brokolice (asi 500 g) | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 svazek 1 svazek ředkviček (asi 10 ks) | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 hrnek 1 hrnek uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
sůl | Sůl mořská |