Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 960 kJ /
1 425 kcal
Bílkoviny75,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,26 g
Tuky58,10 g
– nasycené29,60 g
– nenasycené24,72 g
–– mononenasycené13,23 g
–– polynenasycené11,49 g
––– omega 31,30 g
Vláknina108,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy96,10 g
– cukry21,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
červená kari pasta podle chuti Curry pasta
200 ml 200 ml kokosového mléka Nápoj kokosový 200 ml
1 1 brokolice (asi 500 g) Brokolice čerstvá 500 g
1 svazek 1 svazek ředkviček (asi 10 ks) Ředkvička čerstvá 110 g
1 hrnek 1 hrnek uvařené cizrny Cizrna 250 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.