Nutriční hodnoty (Cizrna s brokolicí a ředkvičkami v červeném kari)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 960 kJ / 1 425 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 75,26 g |
| Tuky | 58,10 g |
| – nasycené | 29,60 g |
| – nenasycené | 24,72 g |
| –– mononenasycené | 13,23 g |
| –– polynenasycené | 11,49 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 108,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 126 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 96,10 g |
| – cukry | 21,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| červená kari pasta podle chuti | Curry pasta | |
| 200 ml 200 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 200 ml |
| 1 1 brokolice (asi 500 g) | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 svazek 1 svazek ředkviček (asi 10 ks) | Ředkvička čerstvá | 110 g |
| 1 hrnek 1 hrnek uvařené cizrny | Cizrna | 250 g |
| sůl | Sůl mořská |