Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáče)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie31 107 kJ /
7 435 kcal
Bílkoviny157,94 g
– z toho živočišné bílkoviny69,64 g
– z toho rostlinné bílkoviny88,30 g
Tuky466,73 g
– nasycené151,85 g
– nenasycené285,29 g
–– mononenasycené221,33 g
–– polynenasycené63,96 g
––– omega 310,88 g
Vláknina29,56 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,64 g
Sůl3,68 g
Sacharidy635,87 g
– cukry50,44 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 800 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
2 2 nastrouhané vařené brambory Brambor zimní 100 g
42 g 42 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
400 g 400 g mletých škvarků Škvarky 400 g
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.