Nutriční hodnoty (Škvarkové pagáče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 31 107 kJ / 7 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 88,30 g |
Tuky | 466,73 g |
– nasycené | 151,85 g |
– nenasycené | 285,29 g |
–– mononenasycené | 221,33 g |
–– polynenasycené | 63,96 g |
––– omega 3 | 10,88 g |
Vláknina | 29,56 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 635,87 g |
– cukry | 50,44 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 800 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
2 2 nastrouhané vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
400 g 400 g mletých škvarků | Škvarky | 400 g |
sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |