Nutriční hodnoty (Špaldová galette s jablky a gorgonzolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 976 kJ / 2 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,11 g |
Tuky | 40,96 g |
– nasycené | 19,51 g |
– nenasycené | 15,59 g |
–– mononenasycené | 10,56 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,71 g |
Vláknina | 76,70 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 497,97 g |
– cukry | 136,86 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 30 g |
150 ml 150 ml studené vody | Voda | 150 ml |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
Gorgonzola (použila jsem Gran Moravia) | Gorgonzola | |
3 3 jablka (nejlépe odrůda Golden Delicious) | Jablko čerstvé | 450 g |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |