Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová galette s jablky a gorgonzolou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 976 kJ /
2 862 kcal
Bílkoviny87,14 g
– z toho živočišné bílkoviny0,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,11 g
Tuky40,96 g
– nasycené19,51 g
– nenasycené15,59 g
–– mononenasycené10,56 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,71 g
Vláknina76,70 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy497,97 g
– cukry136,86 g
––– laktóza0,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 500 g
2 lžíce 2 lžíce přepuštěného másla Ghí 30 g
150 ml 150 ml studené vody Voda 150 ml
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
Gorgonzola (použila jsem Gran Moravia) Gorgonzola
3 3 jablka (nejlépe odrůda Golden Delicious) Jablko čerstvé 450 g
hrst hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
čerstvý tymián Tymián čerstvý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.