Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehké perníkové řezy se švestkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 505 kJ /
3 945 kcal
Bílkoviny70,03 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,60 g
Tuky224,06 g
– nasycené136,62 g
– nenasycené80,40 g
–– mononenasycené69,40 g
–– polynenasycené11,00 g
––– omega 31,28 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 897 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy378,36 g
– cukry28,96 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření Perníkové koření 15 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce rumu Rum 42.5 ml
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
švestková povidla Povidla
švestky (čerstvé, mražené nebo i kompot) Švestky čerstvé
moučkový cukr na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.