Nutriční hodnoty (Jahodová pěna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 209 kJ / 767 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 60,75 g |
| – nasycené | 40,05 g |
| – nenasycené | 18,40 g |
| –– mononenasycené | 16,10 g |
| –– polynenasycené | 2,30 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 63 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 46,00 g |
| – cukry | 46,00 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 200 g 200 g smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |