Nutriční hodnoty (Klaso plátek se třemi paprikami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 242 kJ / 58 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,95 g |
| Tuky | 0,60 g |
| – nasycené | 0,09 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,98 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| Klaso plátek plátek | Klobása | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
| sojová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
| rýžové špagety | Špagety pšeničné |