Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie379 kJ /
90 kcal
Bílkoviny1,82 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina6,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,03 g
Sacharidy18,14 g
– cukry12,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 svazek 1 svazek ředkviček (asi 10 ks) Ředkvička čerstvá 110 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1/4 šálku 1/4 šálku řepkového oleje Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 30 ml
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře mletého Pepř černý mletý 1.25 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
2 špetky 2 špetky mletých chilli vloček Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.