Nutriční hodnoty (Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 379 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 18,14 g |
– cukry | 12,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 svazek 1 svazek ředkviček (asi 10 ks) | Ředkvička čerstvá | 110 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/4 šálku 1/4 šálku řepkového oleje | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře mletého | Pepř černý mletý | 1.25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
2 špetky 2 špetky mletých chilli vloček | Chilli paprička sušená |