Nutriční hodnoty (Francouzské čokoládové dukáty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 160 kJ / 3 384 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,50 g |
| Tuky | 191,72 g |
| – nasycené | 73,74 g |
| – nenasycené | 99,40 g |
| –– mononenasycené | 46,50 g |
| –– polynenasycené | 52,90 g |
| ––– omega 3 | 7,80 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 722 mg |
| Sodík | 385 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 352,04 g |
| – cukry | 229,14 g |
| ––– laktóza | 15,64 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g čokolády (nejlépe 50%) | Čokoláda mléčná 30% | 150 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 150 g 150 g cukru moučkového | Cukr bílý | 150 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 30 g 30 g škrobu (Maizena atd.) | Bramborový škrob | 30 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |