Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na uzené paprice, zelí a kapiích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,84 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 98,92 g |
| – nasycené | 63,77 g |
| – nenasycené | 33,83 g |
| –– mononenasycené | 31,22 g |
| –– polynenasycené | 2,61 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 306 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,96 g |
| – cukry | 14,96 g |
| ––– laktóza | 0,96 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 balíček 1 balíček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
| sypká uzená paprika | Paprika uzená | |
| 1 hrst 1 hrst naložené a na proužky krájené červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské |