Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový rolovaný knedlík s omáčkou z rukoly a pečeným masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 496 kJ /
3 465 kcal
Bílkoviny307,98 g
– z toho živočišné bílkoviny285,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,10 g
Tuky168,92 g
– nasycené92,64 g
– nenasycené64,83 g
–– mononenasycené55,23 g
–– polynenasycené9,60 g
––– omega 30,95 g
Vláknina24,51 g
Cholesterol 946 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,37 g
Sacharidy169,90 g
– cukry84,24 g
––– laktóza53,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg masa (může být kýta nebo plec) Vepřová kýta 1000 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
kmín Kmín
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 balení 1 balení bramborového těsta Směs na bramborové knedlíky
1 balení 1 balení rukoly (1 hrst si necháme na omáčku) Rukola čerstvá 125 g
8 plátků 8 plátků šunky Šunka vepřová vařená 160 g
100 g 100 g ricotty Ricotta 100 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
100 g 100 g hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 100 g
1 hrst 1 hrst rukoly Rukola čerstvá
bílý mletý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
ocet na dochucení Ocet lihový
cukr na dochucení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.