Nutriční hodnoty (Bramborový rolovaný knedlík s omáčkou z rukoly a pečeným masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 496 kJ / 3 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 307,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 285,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,10 g |
Tuky | 168,92 g |
– nasycené | 92,64 g |
– nenasycené | 64,83 g |
–– mononenasycené | 55,23 g |
–– polynenasycené | 9,60 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 24,51 g |
Cholesterol | 946 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,37 g |
Sacharidy | 169,90 g |
– cukry | 84,24 g |
––– laktóza | 53,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg masa (může být kýta nebo plec) | Vepřová kýta | 1000 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
kmín | Kmín | |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 balení 1 balení bramborového těsta | Směs na bramborové knedlíky | |
1 balení 1 balení rukoly (1 hrst si necháme na omáčku) | Rukola čerstvá | 125 g |
8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
100 g 100 g ricotty | Ricotta | 100 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
100 g 100 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 hrst 1 hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet na dochucení | Ocet lihový | |
cukr na dochucení | Cukr bílý |