Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s fazolovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 448 kJ /
2 019 kcal
Bílkoviny143,35 g
– z toho živočišné bílkoviny94,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,65 g
Tuky101,08 g
– nasycené45,35 g
– nenasycené50,83 g
–– mononenasycené42,95 g
–– polynenasycené7,88 g
––– omega 30,18 g
Vláknina44,06 g
Cholesterol 262 mg
Sodík 1,80 g
Sůl4,40 g
Sacharidy114,71 g
– cukry9,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 400 g asi 400 g vepřové panenky Vepřová panenka 400 g
bylinky (tymián, rozmarýn) Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
pár kapek kapek worcestru Worcestrová omáčka
asi 200 g asi 200 g vařených bílých fazolí nebo sterilovaných Fazole bílé 200 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli paprička Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.