Nutriční hodnoty (Tartaletky ze špagetové dýně s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 972 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,18 g |
| Tuky | 62,49 g |
| – nasycené | 23,31 g |
| – nenasycené | 26,91 g |
| –– mononenasycené | 21,97 g |
| –– polynenasycené | 4,94 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 1,39 g |
| Sodík | 2,00 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 63,36 g |
| – cukry | 15,16 g |
| ––– laktóza | 9,76 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední špagetová dýně | Dýně špagetová | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 lžíce másla + kousek na vymazání formiček | Máslo kravské | 1 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 lžíce 4 lžíce špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 60 g |
| 150 g 150 g strouhaného sýra Pecorino ( nebo jiného chuťově výrazného sýra ) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| vločkové chilli | Chilli paprička sušená | |
| práškový česnek | Česnek sušený | |
| hrst hrst hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |