Nutriční hodnoty (Jablečný sirup se skořicí a meduňkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 36 035 kJ / 8 613 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,26 g |
| Tuky | 5,92 g |
| – nasycené | 1,77 g |
| – nenasycené | 2,43 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 2,21 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 43,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 107 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2 110,98 g |
| – cukry | 2 092,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 menších jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 2 hrsti 2 hrsti čerstvé meduňky | Máta peprná list čerstvá | |
| 1 balení 1 balení celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 2 kg 2 kg třtinového cukru | Cukr třtinový | 2000 g |
| 4 4 vrchovaté lžíce medu (nebo podle chuti) | Med nepasterovaný | |
| 1 lžička 1 lžička kyseliny citronové (proti plísním) | E330 - Kyselina citronová |