Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová kýta s červenými fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 411 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,57 g |
| Tuky | 32,38 g |
| – nasycené | 4,27 g |
| – nenasycené | 24,66 g |
| –– mononenasycené | 17,98 g |
| –– polynenasycené | 6,69 g |
| ––– omega 3 | 1,83 g |
| Vláknina | 16,21 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 232 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 37,50 g |
| – cukry | 22,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 plechovku 1 plechovku červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 malou mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 bílou papriku | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 lžičku 1 lžičku třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
| 1 lžíci 1 lžíci octa | Ocet lihový | 15 ml |
| sladkou papriku | Paprika červená sušená | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| 1 1 čerstvou chilli papričku | Chilli paprička čerstvá | |
| špetku špetku čerstvě namletého pepře | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhaný křen | Křen čerstvý | |
| šalotku nakrájenou na kolečka kolečka | Šalotka čerstvá | |
| petrželku | Petržel nať čerstvá |