Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí tmavá a světlá vánoční čokoláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie20 506 kJ /
4 901 kcal
Bílkoviny24,40 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,60 g
Tuky369,80 g
– nasycené129,90 g
– nenasycené232,68 g
–– mononenasycené160,20 g
–– polynenasycené72,48 g
––– omega 35,10 g
Vláknina29,80 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 667 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy353,90 g
– cukry318,30 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g ztuženého 100% tuku (Omega, Iva) Margarín 250 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
100 g 100 g sušené smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
60 g 60 g strouhaného kokosu Kokos strouhaný 60 g
1 balíček 1 balíček cukru s rumovou příchutí Cukr bílý
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
250 g 250 g ztuženého 100% tuku Margarín 250 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
100 g 100 g kakaa Kakao prášek 100 g
1 1 čokoládový puding (prášek) Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.