Nutriční hodnoty (Domácí tmavá a světlá vánoční čokoláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 20 506 kJ / 4 901 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,60 g |
Tuky | 369,80 g |
– nasycené | 129,90 g |
– nenasycené | 232,68 g |
–– mononenasycené | 160,20 g |
–– polynenasycené | 72,48 g |
––– omega 3 | 5,10 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 353,90 g |
– cukry | 318,30 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ztuženého 100% tuku (Omega, Iva) | Margarín | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g sušené smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
60 g 60 g strouhaného kokosu | Kokos strouhaný | 60 g |
1 balíček 1 balíček cukru s rumovou příchutí | Cukr bílý | |
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 10 g |
250 g 250 g ztuženého 100% tuku | Margarín | 250 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
100 g 100 g kakaa | Kakao prášek | 100 g |
1 1 čokoládový puding (prášek) | Puding v prášku |