Nutriční hodnoty (Liptovský sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 198 kJ / 1 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
| Tuky | 159,21 g |
| – nasycené | 100,09 g |
| – nenasycené | 55,07 g |
| –– mononenasycené | 48,75 g |
| –– polynenasycené | 6,32 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 1,21 g |
| Cholesterol | 408 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 7,38 g |
| Sacharidy | 8,11 g |
| – cukry | 5,83 g |
| ––– laktóza | 5,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g brynzy | Brynza | 300 g |
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 nadrobno nasekané sardelky nebo sardelová pasta | ||
| 1 lžička 1 lžička nasekaných kapar | Kapary | 5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| lžička lžička mleté papriky - dala jsem uzenou | Paprika červená sušená | |
| 0,5-1 lžička 0,5-1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 3.75 g |
| sůl - opatrně | Sůl mořská |