Nutriční hodnoty (Chleba z DP s bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 200 kJ / 2 199 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,55 g |
| Tuky | 30,03 g |
| – nasycené | 3,51 g |
| – nenasycené | 24,33 g |
| –– mononenasycené | 9,97 g |
| –– polynenasycené | 14,37 g |
| ––– omega 3 | 6,22 g |
| Vláknina | 39,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 41 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 394,80 g |
| – cukry | 23,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vody | Voda | 350 ml |
| 150 g 150 g strouhaných vařených brambor | Brambor zimní | 150 g |
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 150 g 150 g žitné celozrnné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 200 g 200 g chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 30 g 30 g lněného semínka | Lněná semínka | 30 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce žitného kvásku | Kvásek žitný | 22.5 ml |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |