Nutriční hodnoty (Chábovica (zelná polévka))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 821 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 82,42 g |
| – nasycené | 53,08 g |
| – nenasycené | 28,13 g |
| –– mononenasycené | 26,04 g |
| –– polynenasycené | 2,09 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 8,95 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 57 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 34,40 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 svazek 1 svazek cibulové natě (nebo petrželové) | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |