Nutriční hodnoty (Vepřový "guláš" z alobalu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 631 kJ / 868 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 14,12 g |
| – nasycené | 3,52 g |
| – nenasycené | 6,80 g |
| –– mononenasycené | 5,56 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 249 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 83,00 g |
| – cukry | 16,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa | Vepřová kýta | 400 g |
| 200 g 200 g cibule | Cibule čerstvá | 200 g |
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| mletá pálivá paprika (možno vynechat) | Paprika pálivá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| kousek kousek sádla | Sádlo vepřové | |
| 4 lžíce 4 lžíce vývaru | Vývar hovězí | 60 ml |