Nutriční hodnoty (Pečené brambory se smetanovou hořčicí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 42,20 g |
| – nasycené | 27,00 g |
| – nenasycené | 13,66 g |
| –– mononenasycené | 12,20 g |
| –– polynenasycené | 1,46 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 41,60 g |
| – cukry | 11,20 g |
| ––– laktóza | 9,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 80 -100 ml 80 -100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 90 ml |
| lžička lžička steakové hořčice | Hořčice plnotučná | |
| cca 100 g 100 g strouhaného sýru - měla jsem Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej na potření plechu | Olej řepkový |