Nutriční hodnoty (Pečené brambory se smetanovou hořčicí a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 42,20 g |
– nasycené | 27,00 g |
– nenasycené | 13,66 g |
–– mononenasycené | 12,20 g |
–– polynenasycené | 1,46 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 41,60 g |
– cukry | 11,20 g |
––– laktóza | 9,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
80 -100 ml 80 -100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 90 ml |
lžička lžička steakové hořčice | Hořčice plnotučná | |
cca 100 g 100 g strouhaného sýru - měla jsem Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na potření plechu | Olej řepkový |