

Ajveniny mexické fazole
Suroviny 4 a vice
- 2 sáčky červených fazolí
- 3 cibule
- špek
- 1/2 kg točeného salámu
- 1 feferonka
- kečup
- sladká paprika
- pepř
- vegeta
- majoránka
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
Fazole namočíme přes noc do vody a pak je uvaříme do měkka. Nakrájíme na kostičky cibuli, špek, salám a dáme na olej. Restujeme do světle růžova, přidáme majoránku, pepř, sladkou papriku, kečup a ještě chvíli restujeme.
Z fazolí slijeme vodu (tak 5 cm pod fazole). Přidáme restovanou směs, zamícháme, popřípadě dochutíme. Podáváme s chlebem nebo čerstvými rohlíky.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Ajveniny mexické fazole
-
Zrovna jdu zkoušet váš recept tak snad se mi podaří
-
Všem moc děkuji
-
Olizoval jsem se až za ušima. Vynikající
-
Ivi,po uvaření fazolí s uzeninou jsem hledala,ke kterému receptu přidat fotky
Ten Tvůj je mnou použitými surovinami nejblíže,tak aby někteří neměli problém s podobností"dalšího nového rcp"
tak Ti zde kromě prvního+1 bodíku
přidávám i foto
Pokud by vadilo,odstraním
Fazole jsem použila z konzervy-chilli a červené,místo točeňáku domácí klobásky,kečup jsem nedávala-v chilli fazolích byl dobrý socík.Použila jsem čerstvou masitou červenou papriku na jemné proužky a místo majoránky byla lahůdková cibulka.S čerstvým pečivem to byla príma rychlá mňamka -
mnam