Kuřecí stehna zámecké paní
Pokaždé nemáme čas nebo chuť trávit hodiny v kuchyni. Potom přijdou vhod recepty, kdy trouba pracuje za nás. Jedním z nich jsou pečená kuřecí stehna zámecké paní. Jsou šťavnatá a skvěle chutnají s lahodnou jemnou nádivkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,86 g |
Tuky | 19,88 g |
Vláknina | 4,07 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 460 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 39,65 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 5. 2021 10:35
Marie Svarcova: Souhlasím, mám mnohokrát vyzkoušeno s různými nádivkami. .
Jen bych doporučila uzavřít naplněné stehno parátkem nebo menší kovovou jehlou.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 5. 2021 09:23
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
3. 8. 2017 21:01
beda venerabilis: Vážne? Každá z týchto bylín je tak krásne aromatická a výrazná, že ja by som ich cesnakom, taktiež výrazným, neprebíjala.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
2. 8. 2017 23:34
Bez česneku? Rozmarýn, tymián a muškátový oříšek jsou bez česneku neúplné.
7. 4. 2017 08:36
Kuřecí stehna jsem dělala a jsou vynikající
,pečící papír je tam proto,aby se udržela št´áva a nepřipekla se,ta se používá potom podle receptu.![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![<3 <3](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/4.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
18. 2. 2016 08:28
prostě tam ten papír nedávejte jako já a je to taky by mě tam ten papír vadil toť vše ![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
29. 6. 2015 22:15
...taky se mi víc líbí zámecká paní s kuřecími stehny, než kdyby měla kozí nožky![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
evik: Jana Remkova:
No, a stran tý trošky vody na podlití, tak Colombo65: není žádné kuchyňové ořezávátko, milé dámy
a ví co činí...
...a dobře činí
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
evik: Jana Remkova:
No, a stran tý trošky vody na podlití, tak Colombo65: není žádné kuchyňové ořezávátko, milé dámy
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
...a dobře činí
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
28. 6. 2015 23:02
Zkusím, vypadá to dobře. Jinak pečící papír používám také - zrovna dnes na kuře na česneku a normálně podlévám - co je na tom divného ? Papír používám aby se mi nezapatlal pekáč.. voda se pečením odpaří, zůstane výborná šťáva a čistý pekáč - vědět, že tu vznikne takováhle diskuze, tak jsem to vyfotila.
28. 6. 2015 21:58
evik: No, na obrázku je ta voda vidět. Popravdě, taky to tak nedělám. Pečící papír používám proto, abych nemusela používat moc tuku a vodu bych taky nelila, ale možná by se to nepropeklo, nevím.
13. 2. 2015 12:17
Trochu nechápu postup přípravy: naplněná stehna přendáme na pečící papír do pekáče. Na hrubé kousky si nakrájíme rajčata, karotku i papriku a poklademe okolo stehen do pekáče. Naplněná stehna pokmínujeme a posypeme zlehka mletou červenou paprikou. Na každé stehno položíme plátek másla, na který dáme snítku rozmarýnu. A VŠE PODLIJEME VODOU???????? Pečící papír se podlévá vodou??? To je nějaký nový postup při pečení?
![:-// :-//](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/8.png)
8. 9. 2013 09:26
jarka skrobakova:
Děkuji a jsem rád, že chutnalo![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
Děkuji a jsem rád, že chutnalo
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
7. 9. 2013 15:40
Dnes bylo u nás k obědu tohle špičkové nadívané kuřecí stehýnko. Nádivka je moc dobrá, jen jsem nepoužila mletou červenou papriku na posypání kuřecího stehna, ale myslím, že to nevadilo. Bylo to vynikající. Posílám velkého boďana a foto ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
20. 3. 2013 18:53
Cholesterol, necholesterol - mě by to chutnalo a to tak, že velmi. Super recept. ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 8. 2012 07:35
Ahoj děkuji za tento recept
jdu ho dnes vařit k obědu tak doufám, že se mi to povede ke spokojenosti všech ![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-) :-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
20. 8. 2012 20:38
Velmi interesantní a velká dobrota![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 5 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 6 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 6 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 6 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 8 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 10 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: kuřecí stehna recepty kuřecí stehna kuřecí vrchní stehna kuřecí stehna recept recept na kuřecí stehna recepty z kuřecích stehen kuřecí stehna jinak nádivka do kuřecích stehen recepty na kuřecí stehna top recepty kuřecí stehna kuřecí stehna recepty zamecke kure kuřecí stehna v nádivce recept z kuřecích stehen co z kuřecích stehen vynikající kuřecí stehna kureci stehna na rozmarynu vrchní kuřecí stehna kuřecí stehno kuřecí stehna k obědu
Suroviny: stehno kuřecí, paprika čerstvá bílá, rajče, karotka, rozmarýn, paprika sušená sladká, sůl, kmín celý, máslo, jíška máslová, rohlík, smetana, rozmarýn, tymián, nať celerová, nať petrželová, slanina, vejce, sůl, pepř mletý, ořech muškátový, jíška
Kuřecí stehna zámecké paní
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NXVN
32 názorů