Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špecle (halušky nebo střapačky) se zelím a škvarky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie5 415 kJ /
1 294 kcal
Bílkoviny36,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,48 g
Tuky21,07 g
– nasycené8,46 g
– nenasycené11,16 g
–– mononenasycené6,63 g
–– polynenasycené4,53 g
––– omega 30,32 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy233,40 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
30 dkg 30 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
půl lžičky lžičky soli Sůl mořská
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
studená voda dle potřeby (asi 200 ml) Voda
1 1 velká syrová brambora Brambor zimní 50 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
miska 300 300 ml kysaného zelí Zelí bílé kvašené
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 lžiča cukru Cukr bílý
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
hrst hrst škvarků Škvarky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.