Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zmrzlina z broskvového kompotu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 323 kJ /
316 kcal
Bílkoviny4,66 g
– z toho živočišné bílkoviny3,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky1,95 g
– nasycené1,07 g
– nenasycené0,72 g
–– mononenasycené0,52 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,01 g
Vláknina2,75 g
Cholesterol 6 mg
Sodík 48 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy68,65 g
– cukry52,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 dcl 1,5 dcl vody Voda 150 ml
1 dcl 1 dcl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
10-20 g 10-20 g cukru - dle chuti Cukr bílý 15 g
15 g 15 g vanilkového pudinkového prášku Créme Olé vanilka od Dr. Oetkera (pudink bez vaření) Puding v prášku 15 g
200 g 200 g broskvového kompotu (nálev i ovoce pokrájené na malé kousky) Broskev zavařená 200 g
citronová šťáva z 1/2 citronu (dala jsem pár kapek citronového aroma od Dr. Oetkera a do směsi jsem přidala malinko nálevu z kompotu - 2 lžíce. Neměla jsem citron.) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.