Nutriční hodnoty (Zmrzlina z broskvového kompotu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 323 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 1,07 g |
– nenasycené | 0,72 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 68,65 g |
– cukry | 52,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 dcl 1,5 dcl vody | Voda | 150 ml |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
10-20 g 10-20 g cukru - dle chuti | Cukr bílý | 15 g |
15 g 15 g vanilkového pudinkového prášku Créme Olé vanilka od Dr. Oetkera (pudink bez vaření) | Puding v prášku | 15 g |
200 g 200 g broskvového kompotu (nálev i ovoce pokrájené na malé kousky) | Broskev zavařená | 200 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu (dala jsem pár kapek citronového aroma od Dr. Oetkera a do směsi jsem přidala malinko nálevu z kompotu - 2 lžíce. Neměla jsem citron.) | Šťáva z citrónu |