Nutriční hodnoty (Bílkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 083 kJ / 3 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,66 g |
| Tuky | 189,07 g |
| – nasycené | 75,33 g |
| – nenasycené | 99,33 g |
| –– mononenasycené | 39,94 g |
| –– polynenasycené | 59,39 g |
| ––– omega 3 | 9,78 g |
| Vláknina | 11,65 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 903 mg |
| Sůl | 2,04 g |
| Sacharidy | 467,95 g |
| – cukry | 327,63 g |
| ––– laktóza | 13,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 125 g |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| moučkový cukr nebo čokoláda na dokončení | Cukr bílý |