Nutriční hodnoty (Chlebíčky s tresčími játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 2 366 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,12 g |
| Tuky | 58,37 g |
| – nasycené | 37,21 g |
| – nenasycené | 20,36 g |
| –– mononenasycené | 18,73 g |
| –– polynenasycené | 1,63 g |
| ––– omega 3 | 0,26 g |
| Vláknina | 4,24 g |
| Cholesterol | 179 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 7,52 g |
| – cukry | 5,39 g |
| ––– laktóza | 0,56 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva tresčích jater | Treska játra | |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
| 1 1 bageta (nebo veka) | Bageta pšeničná | |
| 1 1 červená cibule (nebo žlutá) | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| citron | Citrón čerstvý |