Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice v tlakovém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 552 kJ /
371 kcal
Bílkoviny9,41 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,16 g
Tuky21,66 g
– nasycené13,53 g
– nenasycené6,86 g
–– mononenasycené5,95 g
–– polynenasycené0,90 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,49 g
Cholesterol 68 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,94 g
Sacharidy32,05 g
– cukry19,23 g
––– laktóza7,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna (nebo jiné části kuřete) Kuře stehno s kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
175-200 g 175-200 g husté zakysané bio smetany Smetana kravská sladká 12% 187.5 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (anebo lépe tapiokové) Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžička- 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1/3 1/3 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá
0,3-0,5 lžičky 0,3-0,5 lžičky kari koření Kari 2.0000000298023224 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.666666716337204 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
pepř Pepř černý
cca 1/3 lžíce cca 1/3 lžíce Podravky Natura anebo jen sůl Kořenící směs sypká 5.000000149011612 g
trochu trochu přepuštěného másla nebo oleje (anebo mix obojího) Ghí
cca 300 ml cca 300 ml vody Voda 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.