Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 383 kJ / 808 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
| Tuky | 37,96 g |
| – nasycené | 5,34 g |
| – nenasycené | 31,95 g |
| –– mononenasycené | 27,56 g |
| –– polynenasycené | 4,39 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 9,78 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 209 mg |
| Sůl | 0,46 g |
| Sacharidy | 66,98 g |
| – cukry | 4,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 160 g 160 g tuňáka | Tuňák filet | 160 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 38.5 ml |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská |