Nutriční hodnoty (Rukolový salát se ztraceným vejce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 38,91 g |
| – nasycené | 6,11 g |
| – nenasycené | 30,56 g |
| –– mononenasycené | 26,23 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 0,77 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| salát rukola | Rukola čerstvá | |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| lžička lžička medu | Med nepasterovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |