Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
Tuky | 9,61 g |
– nasycené | 2,07 g |
– nenasycené | 5,95 g |
–– mononenasycené | 1,62 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 9,05 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 181 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 50,97 g |
– cukry | 42,96 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce nemletého máku | Mák modrý | 15 g |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |