Nutriční hodnoty (Salát z červeného zelí s mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,34 g |
| Tuky | 9,61 g |
| – nasycené | 2,07 g |
| – nenasycené | 5,95 g |
| –– mononenasycené | 1,62 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 9,05 g |
| Cholesterol | 20 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 50,97 g |
| – cukry | 42,96 g |
| ––– laktóza | 9,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce nemletého máku | Mák modrý | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská |