Nutriční hodnoty (Květák se šunkou, sýrem a vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 442 kJ / 1 779 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 159,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 159,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 112,74 g |
| – nasycené | 55,36 g |
| – nenasycené | 45,70 g |
| –– mononenasycené | 37,20 g |
| –– polynenasycené | 8,50 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 5,65 g |
| Sůl | 13,59 g |
| Sacharidy | 31,80 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 29,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 300 g 300 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 250 g 250 g šunky | Šunka vepřová vařená | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 250 ml 250 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |