Nutriční hodnoty (Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,35 g |
Tuky | 47,10 g |
– nasycené | 27,45 g |
– nenasycené | 17,10 g |
–– mononenasycené | 14,78 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 218 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 48,10 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g filé z tresky (3 kostky) | Treska filet | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky kořenící směsi citronový pepř | Pepř černý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
3 lžíce 3 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce přepuštěného másla (nebo silnější plátek másla+1 lžíce oleje) | Ghí | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
libeček na posypání (nebo petrželka) | Libeček čerstvý |